Secretaresse op afstand

Bereikbaarheid

Als u een bedrijf heeft opgezet wilt u zich natuurlijk richten op de werkzaamheden waar u goed in bent en waarmee u geld kunt verdienen. Echter komen er veel zaken kijken wanneer u een bedrijf start. Zo dient u de administratie op orde te hebben en eventueel personeel aan te nemen en aan het werk te zetten. Daarnaast is het belangrijk dat u altijd bereikbaar bent, zodat u geen potentiële klanten misloopt en bestaande klanten ontevreden zullen zijn, omdat zij u niet kunnen bereiken.

Bereikbaar op ieder moment

Het is natuurlijk mogelijk om een secretaresse aan te nemen, die uw telefoon beantwoordt. Al zijn de loonkosten vaak erg hoog en neemt u bepaalde risico’s. Er is echter een goed alternatief voor handen om toch op ieder moment van de dag bereikbaar te zijn, zonder dat u zelf personeel hoeft aan te nemen. Een telefoonservice kan uw telefoon beantwoorden, zodra u niet in staat bent om de telefoon te beantwoorden of als het u simpelweg niet goed uitkomt.

Bespaar op personeelskosten

Bofa Telefoondienst biedt een telefonische antwoordservice waarnaar u op ieder gewenst moment uw telefoon naar kunt doorschakelen. Vooraf kunt u afspreken op welke manier uw telefoon wordt beantwoord en op welke wijze berichten aangenomen dienen te worden. Deze eenvoudige manier zorgt ervoor dat u geen secretaresse hoeft aan te nemen, waardoor u veel kosten bespaard. Wacht daarom niet langer en neem nu een professionele secretaresse op afstand in dienst. Klik hier voor meer informatie en vul het formulier op deze website in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha

    Bofa Telefoondienst


    referentie