Antwoordservice – Uw telefoon optimaal beantwoord

Gegarandeerd bereikbaar!

Een goede telefonische bereikbaarheid is via onze antwoordservice in Eindhoven gegarandeerd. Bereikbaarheid is een essentieel onderdeel van goede klantenservice. Als uw (potentiële) klanten u niet kunnen bereiken zult u veel omzet mislopen en dat is zonde. Laat daarom uw telefoon beantwoorden door onze telefonische antwoordservice Eindhoven.

Eenvoudig uw telefoon doorschakelen

Het inschakelen van de antwoordservice is er eenvoudig. U krijgt van ons een persoonlijk telefoonnummer waarmee u uw eigen telefoon doorschakelt naar onze telefoonservice in Eindhoven. Het doorschakelen gaat eenvoudig door een bepaalde toetsencombinatie en het telefoonnummer in te voeren. De medewerkers van onze antwoordservice beantwoorden vervolgens uw telefoon vriendelijk en professioneel met uw bedrijfsnaam.

Een telefoongesprek zoals u dat wilt

Voordat wij de antwoordservice voor u organiseren, spreken wij met u af hoe uw telefoon beantwoord dient te worden en op welke wijde de telefoongesprekken afgehandeld moeten worden. Zo kunnen onze bedewerkers de gesprekken noteren, doorverbinden en vragen beantwoorden, precies zoals u dat wilt.

Profiteer nu van onze antwoordservice Eindhoven

Profiteer nu van onze aantrekkelijke aanbieding en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan van onze antwoordservice Eindhoven. Vul het formulier op deze website in en stuur het op. Wij sturen u gratis een gedetailleerde offerte op maat!

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha

    Bofa Telefoondienst


    referentie