Telefoon doorschakelen – zo gemakkelijk is het!

Doorschakelen van een vaste of mobiele telefoon?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw telefoon door te schakelen naar een telefoonservice of antwoordservice. Uw telefoon doorschakelen is hedendaags erg makkelijk. Met *21 schakelt u de telefoon direct door. Gebruikt u ISDN? Dan kunt u dit via *210 doen. Ook als u belt via de kabel of VOIP, werkt dit in praktijk hetzelfde.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Typ eerst *21* (of *210*). Typ na de *21* het telefoonnummer waar u naartoe wil doorschakelen. Eindig met #. Als iemand u nu probeert te bereiken, wordt eerst uw telefoon doorgeschakeld naar het nummer dat u heeft aangegeven. Als u de doorschakeling wilt eindigen dan toetst u #21# in.

Hoe voordelig is doorschakelen?

Het doorschakelen en het eindigen van doorschakelen van *21 en *210 is veelal gratis. U betaalt wel voor het bellen van uw nummer naar het bestemmingsnummer. Daarbovenop betaalt u de telefoonservice voor het beantwoorden van de telefoontjes.

Vertraagd doorschakelen

Bijna alle telecomproviders bieden ook vertraging bij het doorschakelen aan. Bij het vertragend doorschakelen gaat elke binnenkomende oproep vijf keer over. U heeft in die tijd de keuze om zelf op te nemen doet u dit niet wordt de beller gelijk doorgeschakeld, dit gebeurd bij *61 doorschakelen.

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha

    Bofa Telefoondienst


    referentie